Beste lopers en vrijwilligers,

Wij keken er allemaal naar uit, maar helaas gooiden de weersomstandigheden roet in het eten. De halve marathon en de Onnerronde konden niet doorgaan, want het parcours was vanwege gladheid door opgevroren natte sneeuw niet te belopen. Het was een lastige beslissing die wij moesten nemen en de vele berichten die ons bereikten via sociale media en mails steunden ons in die beslissing en waren hartverwarmend. Waarvoor dank.
Ook gaat onze dank uit naar de sponsoren.
Albert Heijn Haren heeft fruit, frisdrank en de inhoud van de lunchpakketten voor de tientallen vrijwilligers gesponsord en bakker Haafs die de broodjes voor de lopers had klaar liggen. Ook dank aan alle vrijwilligers, EHBO hulpverleners die voorwerk hadden gedaan en op de dag zelf paraat stonden en verder alle betrokkenen die dit evenement mogelijk maken.
En een speciale vermelding voor de vrijwilligers uit Onnen, die een feestje hadden willen maken van de eerste Onnerronde.
En natuurlijk onze spijt voor de 2000 lopers die getraind hadden, hun sporttassen al hadden ingepakt en het vooruitzicht hadden onder een heerlijk zonnetje een mooie prestatie neer te zetten en een topdag te beleven.
Helaas kunnen wij, zoals vermeld in de voorwaarden en waar iedereen een vinkje voor heeft gezet, niet overgaan tot restitutie van het inschrijfgeld. De kosten zijn gemaakt, of de loop wel of niet zou doorgaan.
De startnummers kunnen worden weggegooid of bewaard (ter herinnering aan de loop die niet doorging).
We zien jullie graag op zaterdag 9 maart 2024 voor de 39e editie!

Vriendelijke groeten,

Organisatie Halve Marathon van Haren

 

Parcours
Het parcours voert door het schitterende Hondsruglandschap, het Noordlaarderbos en de Vijftig Bunder

Voor de route van de 21,1 RunX Halve van Haren km klik hier 

Voor de route van de 10 km OnnerRonde klik hier 

 

Contact

Stuur een bericht naar de organisatie