Lid worden van ATC’75

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap kan op elk moment ingaan. Het kan eindigen per 30 juni of per 31 december, met een opzegtermijn van 14 dagen.

Een loopgroep uitkiezen

Als u er serieus over denkt om lid te worden van ATC’75, ga dan eerst eens op proef naar een aantal trainingen. Neem van te voren even contact op met de trainer, om in onderling overleg te bepalen of het niveau van de groep bij uw ambitie en voorkeur past.

Een overzicht van alle loopgroepen en van de trainers vindt u op het Aanmeldingsformulier. Hebt u na een aantal proeftrainingen de loopgroep van uw keuze bepaald, vul dan het formulier in en stuur het naar de ledenadministratie.

Na uw aanmelding

Na uw aanmelding ontvangt u daarvan een bevestiging en een document met verdere informatie. Vervolgens ontvangt u nog  uw eerste factuur voor de contributie. In het begin van het jaar kan dat even duren, omdat de tarieven voor de contributie pas in maart worden vastgesteld. Tevens ontvangt u van de Atletiekunie een digitale ledenpas.

Het aanmeldingsformulier

Het aanmeldingsformulier is in twee formaten beschikbaar: Word en Adobe Acrobat (PDF).

Gebruikt u bij voorkeur het Word-document en vult u dit na het downloaden in op uw computer. Vervolgens kunt u het formulier dan afdrukken, ondertekenen en opsturen.

Het PDF-document kunt u gebruiken in het geval u problemen hebt met documenten in Word-formaat. U kunt het PDF-document alleen afdrukken en dus niet bewerken op uw computer.

Afhankelijk van het type browser wordt na klikken op één van onderstaande links het document in de ‘downloads’ map van de browser gezet of geopend in de browser. In het laatste geval kunt u het document opslaan met rechts klikken en vervolgens ‘Opslaan als …’ te kiezen.