Wijzigen bankrekeningnummer

Indien het bankrekeningnummer wijzigt waarvoor u ATC’75 bij uw aanmelding heeft gemachtigd om de contributie af te schrijven, dan dient u een nieuw machtigingsformulier in te vullen met uw nieuwe bankrekeningnummer. Dit is overigens alleen nodig, als u geen gebruikt maakt van de overstapservice van uw bank.

Het Machtigingsformulier

Het Machtigingsformulier is in twee formaten beschikbaar: Word en Adobe Acrobat (PDF).
Gebruikt u bij voorkeur het Word-document en vult u dit na het downloaden in op uw computer. Vervolgens kunt u het formulier dan afdrukken, ondertekenen en opsturen.
Het PDF-document kunt u gebruiken in het geval u problemen hebt met documenten in Word-formaat. U kunt het PDF-document alleen afdrukken en dus niet bewerken op uw computer.

Afhankelijk van het type browser wordt na klikken op één van onderstaande links het document in de ‘downloads’ map van de browser gezet of geopend in de browser. In het laatste geval kunt u het document opslaan met rechts klikken en vervolgens ‘Opslaan als …’ te kiezen.

Word formaat
PDF formaat

NB: Gebruik dit wijzigingsformulier niet om u aan te melden als nieuw lid, maar ga daarvoor naar pagina Aanmeldprocedure.