Contributie

ATC’75 kent een halfjaarlidmaatschap. In de halfjaarperiode van aanmelding wordt het ATC-lidmaatschap alleen in rekening gebracht over het aantal maanden dat u lid bent. In de volgende halfjaarperiodes wordt altijd een halfjaar in rekening gebracht, ook indien u in de loop van die periode opzegt of aanmeld.

ATC’75 is aangesloten bij de bond voor atletiekverenigingen, de Atletiekunie. Daardoor wordt u automatisch ook lid van de Atletiekunie wanneer u zich aanmeldt bij ATC’75. De contributie bestaat daarom uit twee delen: een deel voor ATC’75 en een deel voor de Atletiekunie. De kosten zijn voor beide delen leeftijdsafhankelijk, zie de tabellen hieronder. Als u kiest voor een wedstrijdlicentie (zie voor uitleg het inschrijvingsformulier) betaalt u daarvoor nog een extra leeftijdsafhankelijk bedrag aan de Atletiekunie. Tenslotte brengt de Atletiekunie nog eenmalige inschrijvingskosten in rekening.

U betaalt het totale bedrag aan ATC’75, u krijgt dus nooit een rekening van de Atletiekunie. De kosten voor de Atletiekunie worden door ATC’75 aan de unie afgedragen.

De contributie wordt geïnd via automatische afschrijving omstreeks eind juni en eind december. Twee weken vóór de afschrijving ontvangt u per E-mail een factuur. Wijzigt uw bankrekeningnummer, ga dan naar pagina Wijzigen bankrekeningnummer om een nieuwe machtiging te sturen.

ATC’75 Verenigingscontributie 2024
(Bedragen per halfjaar. Deze worden dus elk halfjaar in rekening gebracht.)

CategorieBedrag
pupillen (t/m 11 jaar) € 25,00
junioren (t/m 19 jaar) € 30,00
senioren € 42,50
donateurs € 12,50

Donateurs ontvangen de nieuwsbrief en mogen de Ledenvergadering bijwonen, maar hebben geen stemrecht.

Atletiekunie Contributie 2024
(Bedragen per jaar. Deze worden geheel in het eerste halfjaar of in het halfjaar van aanmelding in rekening gebracht.)

CategorieBasis
(Recreatief)
Basis met
wedstrijdlicentie
pupillen (t/m 11 jaar) € 17,50 € 27,00
junioren (t/m 19 jaar) € 18.50 € 35,40
senioren/masters € 20,00 € 47,00

De bedragen worden op de factuur vermeld als volgt:

  • Atletiek Recreatief Week (Basis)
  • Atletiek Westrijdlicentie Week (Basis met wedstrijdlicentie)

Een wedstrijdlicentie is optioneel.
Voor alle categorieën wordt bij aanmelding eenmalig € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Vanaf 1 oktober is het Basistarief en Wedstrijdlicentietarief 25% van bovenstaande bedragen. Overschrijving vanaf een andere Atletiekunie-vereniging kost € 12,10.